Snabb leverans / Enkla och trygga betallösningar

Om oss

Vad roligt att du hittat till vår webbshop!

Vi som driver Familjen Spök AB heter Alicia Kalén och Johan Schill. Vi fann tidigt i vår relation att vi delade ett intresse för det andliga och spirituella och förra året i samband med att vi gick en mediumutbildning tillsammans hos Andreas Hamrén Österlund föddes idén om att vi skulle starta ett företag. Vår grundidé var att vi ville göra det spiritualitet och andlighet mer inbjudande och inte så komplicerat att lära sig om. Vi har sedan april 2022 vår gemensamma instagram @familjenspokab där vi interagerar med våra följare samt delar tips och lättsmält information. Utöver detta erbjuder vi mediala tjänster som exempelvis privatsittning på distans eller tidigare liv readings. Alicia är även diplomerad intuitiv livscoach av Jenny Hamrén Österlund och Johan är diplomerad friskvårdsmassör. Vi driver även podden "Du! Jag tänkte på det här med..." där vi pratar om alla de ämnen vi finner är intressanta såsom andlighet, relationer, paranormalt och väsen.

I slutet av sommaren 2022 föddes även idén om att öppna en webbshop och i samband med att vi startade vårt AB gjordes denna dröm möjlig! Vår målsättning är att erbjuda unika produkter i form av egenproducerat, hantverk eller produkter vi anser saknas på den svenska marknaden. Vi kommer även erbjuda lite vanligare produkter som vi själva sätter ett stort värde på t ex kristaller, rökelser, inredning m.m. 

Vår målsättning är att varje kund ska bli glad när ni får ett paket av oss och att ni är nöjda med de produkter vi säljer.

Familjen Spök AB

Org.nr: 559408-6075, Godkänt för F-skatt och moms.